Je kunt deze module niet bekijken omdat je niet bent ingelogd.
Module 1 | Introductie | + |
---|---|---|
Les 1 | Introductie Workshop Food Fotografie | |
Les 2 | Wat is food fotografie? | |
Les 3 | Wat zien we in de praktijk regelmatig? | |
Les 4 | Wat wil jij gaan doen met food fotografie? | |
Module 2 | Indeling workshop | + |
Les 1 | Indeling workshop food fotografie | |
Module 3 | Apparatuur | + |
Les 1 | Digitale Camera | |
Les 2 | Camerastatief | |
Les 3 | Draadontspanner of afstandbediening | |
Les 4 | Lenzen | |
Les 5 | Hulpmiddelen | |
Module 4 | Camera instellingen | + |
Les 1 | Diafragma | |
Les 2 | Sluitertijd | |
Les 3 | ISO | |
Les 4 | De driehoek diafragma, sluitertijd en ISO | |
Les 5 | Bestandsformaat | |
Les 6 | Witbalans | |
Les 7 | Scherpstellen / focussen | |
Module 5 | Belichting | - |
Les 1 | Belichting: daglicht | |
Les 2 | Reflectoren | |
Les 3 | Flags | |
Les 4 | Diffusers | |
Les 5 | Belichting instellen met een grijskaart | |
Les 6 | Fotograferen met daglicht | |
Module 6 | Camerastandpunt | + |
Les 1 | Camerastandpunt Introductie | |
Les 2 | Camerastandpunt Hoek | |
Les 3 | Camerastandpunt Recht van voren | |
Les 4 | Camerastandpunt Bovenaf | |
Module 7 | Compositie | + |
Les 1 | Perspectief | |
Les 2 | Focuspunt | |
Les 3 | Rule of thirds | |
Les 4 | Rule of odds | |
Module 8 | Styling | + |
Les 1 | Kleurgebruik | |
Les 2 | Make it pop! (Of juist niet) | |
Les 3 | Ondergronden & achtergronden | |
Les 4 | Props | |
Les 5 | Materiaal | |
Les 6 | Textuur | |
Les 7 | Opdracht kleur, materiaal en textuur | |
Module 9 | Aan de slag! | + |
Les 1 | Voorbereiding | |
Les 2 | Ondergronden en props kiezen | |
Les 3 | Compositie | |
Les 4 | Belichting | |
Les 5 | Stel je camera in | |
Les 6 | De foodfoto maken | |
Les 7 | Upload jouw foodfoto | |
Module 10 | Eindopdracht | + |
Les 1 | Eindopdracht: Pita Za'atar! |