Les 1 |
Introductie Workshop Food Fotografie |
Les 2 |
Wat is food fotografie? |
Les 3 |
Wat zien we in de praktijk regelmatig? |
Les 4 |
Wat wil jij gaan doen met food fotografie? |
Les 1 |
Indeling workshop food fotografie |
Les 1 |
Digitale Camera |
Les 2 |
Camerastatief |
Les 3 |
Draadontspanner of afstandbediening |
Les 4 |
Lenzen |
Les 5 |
Hulpmiddelen |
Les 1 |
Diafragma |
Les 2 |
Sluitertijd |
Les 3 |
ISO |
Les 4 |
De driehoek diafragma, sluitertijd en ISO |
Les 5 |
Bestandsformaat |
Les 6 |
Witbalans |
Les 7 |
Scherpstellen / focussen |
Les 1 |
Belichting: daglicht |
Les 2 |
Reflectoren |
Les 3 |
Flags |
Les 4 |
Diffusers |
Les 5 |
Belichting instellen met een grijskaart |
Les 6 |
Fotograferen met daglicht |
Les 1 |
Camerastandpunt Introductie |
Les 2 |
Camerastandpunt Hoek |
Les 3 |
Camerastandpunt Recht van voren |
Les 4 |
Camerastandpunt Bovenaf |
Les 1 |
Perspectief |
Les 2 |
Focuspunt |
Les 3 |
Rule of thirds |
Les 4 |
Rule of odds |
Les 1 |
Kleurgebruik |
Les 2 |
Make it pop! (Of juist niet) |
Les 3 |
Ondergronden & achtergronden |
Les 4 |
Props |
Les 5 |
Materiaal |
Les 6 |
Textuur |
Les 7 |
Opdracht kleur, materiaal en textuur |
Les 1 |
Voorbereiding |
Les 2 |
Ondergronden en props kiezen |
Les 3 |
Compositie |
Les 4 |
Belichting |
Les 5 |
Stel je camera in |
Les 6 |
De foodfoto maken |
Les 7 |
Upload jouw foodfoto |
Les 1 |
Eindopdracht: Pita Za'atar! |